fbpx
Close
Skip to content

            Mindful Walk cursussen

De MINDWALK cursussen:

omschrijving:

De Mindful Walk is een prachtige aanvulling voor mijn detoxkuur weken op Vlieland. Maar ook heel fijn om gewoon hier thuis te geven. Er zijn zoveel mensen die behoefte hebben aan ontspanning en vaak niet weten hoe ze dat moeten doen. Uit eigEn ervaring weet ik Al jaren dat wandelen helpt. Wandelen in de buitenlucht, ongeacht wat voor weer het is. 

Uit je hoofd in je hart. Bewust zijn. In het hier en nu. Ach ik wist het wel… Maar deze wandelingen met de oefeningen en de ademhaling werken echt. Het is leuk, alles met humor en plezier.

Geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning. 

En het geeft dus echt ontspanning. Overal toe te passen, ook erg handig…

MINDWALK

Mindfulnes, al zo vaak over gehoord. Mindwalk is een heel prettige manier van in het hier en nu leven.

Stap uit de hectiek van alledag en ervaar de rust in je hoofd en in je lichaam door heerlijk naar buiten te gaan. Een moment voor jezelf. Bewegen zonder
prestatiedruk, tot jezelf komen in een (kleine) groep, zonder je verhaal te hoeven doen. Dat is MINDWALK!

Je kunt beter met stress omgaan en je krijgt weer (meer) energie. Tijdens het wandelen doen we oefeningen en je leert gezonde ademhalingstechnieken die je op elk moment ontspanning brengen. 

 De Mindwalk cursus is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan ontspanning, balans, plezier en beweging (ook bij overspannenheid of burn-out). Je krijgt waardevolle tools aangereikt die je na de cursus zelf kunt toepassen in tijden van stress of lastige situaties. Privé en op de werkvloer. Op korte en lange termijn. Je neemt zelf de regie weer in handen.

Wandelen heeft een bewezen herstellend effect bij fysieke én mentale klachten. Door te wandelen functioneren de hersenen beter waardoor jij je weer beter kunt concentreren. Rust in je hoofd.

De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent. 

De Mindwalk bestaat uit 4 opeenvolgende weken. in wandelingen van ongeveer 1.5 uur 

Opgave via: 

https://www.mindfulrun.nl/hetbildt/

Mindwalk cursus volgen? Neem contact op voor de eerstvolgende datum. compleetAgeeth@outlook.com

of kijk op mijn facebook pagina:  https://www.facebook.com/Mindful-Walk-Het-Bildt-Waadhoeke-109441917529013

Doe je liever de Mindful Run?

Ik verwijs je graag naar mijn collega Rita Valk van Praktijk de Sinneblom. Zij verzorgd de Mindful Run in deze gemeente:

Mindfulrinne mei Rita je kunt haar bereiken via de facebook pagina https://www.facebook.com/search/top?q=praktijk%20de%20sinneblom