d
c

            Mindful Walk cursussen

De Mindful Walk cursussen:

omschrijving:

De Mindful Walk is een prachtige aanvulling voor mijn detoxkuur weken op Vlieland. Maar ook heel fijn om gewoon hier thuis te geven. Er zijn zoveel mensen die behoefte hebben aan ontspanning en vaak niet weten hoe ze dat moeten doen. Uit eign ervaring weet ik l jaren dat wandelen helpt. Wandelen in de buitenlucht, ongeacht wat voor weer het is. 

Uit je hoofd in je hart. Bewust zijn. In het hier en nu. Ach ik wist het wel… Maar deze wandelingen met de oefeningen en de ademhaling werken echt. Het is leuk, alles met humor en plezier.

Geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning. 

En het geeft dus echt ontspanning. Overal toe te passen, ook erg handig…

 

Mindful Walk 

Mindfulnes, al zo vaak over gehoord. Mindfulwalk is een heel prettige manier van in het hier en nu leven.

Stap uit de hectiek van alledag en ervaar de rust in je hoofd en in je lichaam door heerlijk naar buiten te gaan. Een moment voor jezelf. Bewegen zonder
prestatiedruk, tot jezelf komen in een (kleine) groep, zonder je verhaal te hoeven doen. Dat is Mindful Walk!

In deze praktische 5-weekse cursussen van 1,5 uur per week leer je door met aandacht te bewegen jezelf  te ontspannen.

Je kunt beter met stress omgaan en je krijgt weer (meer) energie. Tijdens het wandelen doen we oefeningen en je leert gezonde ademhalingstechnieken die je op elk moment ontspanning brengen. 

 De Mindful Walk cursus is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan ontspanning, balans, plezier en beweging (ook bij overspannenheid of burn-out). Je krijgt waardevolle tools aangereikt die je na de cursus zelf kunt toepassen in tijden van stress of lastige situaties. Privé en op de werkvloer. Op korte en lange termijn. Je neemt zelf de regie weer in handen.

Wandelen heeft een bewezen herstellend effect bij fysieke én mentale klachten. Door te wandelen functioneren de hersenen beter waardoor jij je weer beter kunt concentreren. Rust in je hoofd.

 

De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent. 


Clinic van 1.5 uur kost 15 euro p.p.

7 september 13.00 uur

11 september 19.00 uur

20 september 10.00 uur


Eerste cursus data:

14 september 13.00 uur

18 september 19.30 uur


Opgave via: 

https://www.mindfulrun.nl/hetbildt/

nl_NLDutch
nl_NLDutch