Skip to content

   Detox Op Vlieland

Vlieland! Total Reset Detox reizen.

Eiland van rust, natuur, ruimte. Hotel direct aan zee. Niets is fijner dan je volledig te laten verwennen op Vlieland met een All-Inn detoxreis.

Als ik je vertel dat je in slecht korte tijd

Weer vol energie zit.

Je uitgerust en goed gehumeurd terug komt.

Je kilo’s kwijt bent (letterlijk en figuurlijk).

Je weet waar je op moet letten met voeding, zonder dat je daar moeilijk over hoeft te doen.

Je lijf weer goed voor je werkt, je darmen, je gewrichten en je spieren.

Je geest helder, ontspannen en toch alert is.

 

Detoxen! Daar noem je wat. Het valt niet altijd mee om thuis een detoxkuur te doen. Zeker wanneer je een partner, kind of gezin hebt om voor te zorgen. Bovendien is het best druk om zelf alle sapjes en soepjes te maken. Daarbij voldoende te bewegen en tevens je rust te pakken.

 

Is het niet heerlijk even volledig uit je veilige omgeving te stappen, en alles even achter je te laten? Voor je zelf te kiezen, om op te laden.

 

All-Inn detox reizen naar Vlieland. Eiland van Rust en Ruimte!

Uniek is het om met mij mee te gaan naar het prachtige Vlieland. De ruimte en de rust doet je meer dan goed. Je verblijft in het prachtige hotel Seeduyn, direct aan zee. In een Luxe kamer met uitzicht op de zee of over de duinen bezaaid met huisjes.

Hotel 1600 x 778

Nergens hoef je over na te denken. Alles wordt voor je klaargezet. In de prachtige Vuurtoren lounge is ruimte voor ons allemaal. Deze ruimte is privé voor ons gedurende de detox dagen. Hier eten we gezamenlijk. Kun je je thee, water en  sapjes pakken. Hier ben ik te vinden tijdens de etenstijden, en mijn uitleg over voeding. Hier kun je een praatje maken als je zin hebt, of lekker een boek lezen. Hier werk je aan je gezondheid.

Het enige wat jij moet doen is GENIETEN.

Dit alles onder het motto: “niets moet en alles mag”.

Jitty:

Bedankt Ageeth voor je goede zorgen. Een heerlijk hotel, uitstekende wellness. Lekkere en gezonde sapjes en soepjes. Allemaal verwennerij. Na een zomerse midweek op Vlieland ben ik superfit.

Je bent hier voor jezelf. Niet voor iemand anders. Je doet wat goed voelt voor jou. Of je nu wel of niet mee gaat wandelen, of je lekker op je balkon in het zonnetje wilt zitten of een dutje wilt doen. Of de stilte opzoekt in de natuur….

Its all up to YOU!

Anita:

Ik ben de tel kwijt: ik ben in juni voor de 5e of 6e keer mee geweest. En wat mij betreft volgen er nog minimaal dito keren. Heerlijk is het steeds. Mooie accommodatie, professionele begeleiding, lekkere sapjes en soepen. En dat allemaal op een fantastisch eiland.
En Ageeth verrast iedere keer weer met meer wijsheden op het gebied van voeding. Ik blijf leren. Tnx!!!

Alle reizen zijn ALL-Inn!

Van boot kaartje, tot detox pakket, van de sapjes de soepjes tot je kamer. De Luxe behandelingen.  Onbeperkt gebruik van de heerlijke wellness met de verschillende sauna’s. Ik ben er om met je mee te reizen van Harlingen met de boot naar Vlieland. Ik ben er om je alles te vertellen over detoxen, voeding, suppletie en meer. Ik ben er om je met gemak en vertrouwen door de detox te loodsen.

Dayane:

Weer thuis na heerlijke dagen op Vlieland, wat was t weer fijn! Zowel geestelijk als lichamelijk opgeladen door de fijne sfeer, het goede gezelschap en de heerlijke vip behandelingen in het prachtige hotel Seeduyn met kamer aan zee. De paarden coach sessie is een absolute aanrader, dit was voor mij de eerste keer maar wat een ervaring! Het reageren van het paard en de begeleiding van de lieve Elaine was zo’n bijzondere ervaring, een echte eyeopener. Een gemiste kans om dit niet bij je Detox te boeken, het voegt ECHT iets toe. En ja dan natuurlijk t enthousiasme van Ageeth die de Detox al heel veel jaren met passie begeleid, zoveel over de darmen en de rest vh lijf weet en je iedere dag een stapje wijzer maakt over gezonde voeding. Lieve Ageeth, Elaine, hotel Seeduyn en Vlie tot de volgende keer weer, wederom Genoten!

Ruim 15 jaar ervaring met detoxen. In al die jaren zoveel mensen begeleid, thuis en op Vlieland. Ik ben echt de tel kwijt. Maar mijn ervaring is goud waard.

Geen wonder dat je uitgerust, super fit, vol energie, schoon en slank weer thuis komt. Met recht een TOTAL RESET. Detoxen is loslaten op alle gebied. Zowel geestelijk als lichamelijk. Een of twee keer per jaar detoxen levert je de basis voor een goede gezondheid.

Detoxen is pure zelfliefde.

En daar begint alles mee!! Ik zie je graag! Ageeth

 

Detoxkuren op Vlieland
  • 4-daagse kuur
  • Coaching op afstand
  • Luxe detoxpakket
  • Inclusief passende voeding

Op zoek naar een opfrissend detoxavontuur in Nederland?  Ook dit jaar kan je weer genieten van een heerlijke gezonde detox retraite bij Strandhotel Seeduyn op Vlieland. Verblijf deze januari 4 dagen op het prachtige Vlieland en reinig je lichaam met gezonde sappen, kwark, zaden en heerlijke vegetarische soepen. Met begeleiding op afstand, middels video en audio.  Met onze professionele detox coach Ageeth voel je, je snel weer gezond, energiek en in balans!

Detox arrangement vanaf € 489,- p.p. (Het arrangement loopt van 7 januari t/m 31 januari 2024)

DETOX SITE (002)

VIP, Verwen & Relax detox de LUXE

Totale kosten deze reis € 1.086,-

(optioneel paardencoaching)