fbpx

Let op: de kosten voor het verblijf (a 619,- euro per persoon) dient u ter plekke aan het hotel te voldoen! De totale kosten: compleet programma + detoxkuur + begeleiding + verblijf zijn 1069,- euro. Tevens vraagt het hotel uw boeking te garanderen in de vorm van een aanbetaling of creditcardgarantie. Annuleringen vanaf 1 week van te voren worden door het hotel in rekening gebracht. Door via deze site te boeken gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden van het hotel.

Detox arrangement Vip Verwen& Relax detox de Luxe

Deze heerlijke detox week is iets bijzonders.Een week om volledig tot rust te komen en weer op te laden. Een Total Reset! Met twee heerlijke NIEUWE behandelingen in de salon van Seeduyn. Met beweging, wandelen, yoga, pilates… Lees en verwonder je.

Wat is de ALL inclusive VIP VERWEN & RELAX detox

*Luxe Detoxpakket

*Bootkaartje naar Vlieland

*Begeleiding door ervaren detox coach

*Alle sappen, soepen, kwark, thee etc.

*Luxe kamer aan zee-of landzijde

*Twee zeer Luxe behandelingen in de salon van Seeduyn

*Onbeperkt gebruik van de Wellness met Luxe sauna’s

*Badjas, slippers en waterkoker op de kamer

*Pilates les

*Yoga les

*Ademhaling les (met duik in zee?

*Uitleg basis Gezonde voeding

*Wandelingen

*Gebruik eigen huiskamer (vuurtoren lounge)waar we alles nuttigen

*Leverpakking (doe je zelf op je kamer)

*Optioneel Paardencoach sessie (€75.-)

**ALLES ONDER HET MOTTO NIETS MOET ALLES MAG!

Op zondag vertrekken we naar Vlieland. Relaxed met de boot van 14.00 uur. Geen haast, geen drukte op de weg. 
Bij aankomst leg ik alles aan je uit. Dit doen we in onze Huiskamer de mooie vuurtoren lounge. Dit is onze privé huiskamer gedurende de gehele week. Hier wordt onze voeding geserveerd en staat er altijd thee klaar. Een hele fijne plek!

De maandag is gereserveerd voor de paardencoach sessies van de Elaine in afwisseling met de behandelingen en wandelen. Ze verteld je wat het is verderop.

De Luxe behandelingen:
1  Beautyful Eye Treament
Verwen je ogen! De Beautiful Eyes treatment bevat: professionele gezichtsreiniging, verfrissende oogpads, correctie van de wenkbrauwen, wimpers + wenkbrauwen verven, ampul en afsluitende oog- en gezichtsverzorging.

2 de Lava Sea Shell massage NIEUW!!! (pure Luxe).

Dit is een Unieke warme wellness massage met een subliem comfortabel gevoel van lava shells.

De lava shells zijn 100% echte zeeschelpen. De schelp is gevuld met mineralen, algen, zout water en etherische oliën, en zodra dit wordt verwarmd zorgt dit voor een subliem comfortabel gevoel.

De inhoud is biologisch afbreekbaar. Een lava shell blijft meer dan een uur warm als deze eenmaal geactiveerd is. Als de schelp wordt gebruikt zal hij de warmte natuurlijk overbrengen op het lichaam.

Met name in het eerste half uur ontwikkelt de schelp de meeste energie. Een massage met lava shells zorgt ervoor dat de bloeddoorstroming in het gehele lichaam toeneemt. Dit versterkt het zelf helende vermogen van het lichaam.

Op dinsdag ochtend geeft Ellen een pilates les. Ellen is de sport lerares van Vlieland. Ze geeft veel verschillende sporten en doet ook de sport in mijn actieve detoxweek van oktober.
In de middag maken we een fijne wandeling.

Op woensdag komt Harriët van Body & Mind center Sneek om je twee heerlijke yoga en ademhaling lessen te geven. Bij mooi weer natuurlijk ergens buiten, bij minder weer in een zaal bij het hotel. De eerste op woensdag einde van de middag of avond,  en op donderdag ochtend vroeg nog een heerlijke les met ademhaling en yoga. Tevens een verfrissende duik in zee!

Uiteraard heb je onbeperkt gebruik van de Wellness met verschillende heerlijke sauna’s.

De rest van de tijd is voor Rust, genieten, sauna, en natuurlijk het fantastische eiland. Zo ga je weer vol energie, heerlijk uitgerust naar huis! Op donderdag ochtend vroeg hebben we nog een heerlijke les van Harriet, met eventueel een frisse duik in zee! Na de lunch lopen we via het strand of bos zo langzaamaan naar het dorp. Daar kunnen we nog even winkelen en/of een lekker kopje thee drinken. De bagage wordt door het hotel naar de boot gebracht en zie je pas weer in Harlingen. We vertrekken met de boot van 16.45 uur.

Ruim van te voren krijg je, je detoxpakket en alle informatie toegestuurd. De voorbereiding en de opbouw na de detox doe je zelf thuis.  

Zelf neem ik de begeleiding voor mijn rekening. Na ruim 14 jaar detox kennis en ervaring in het begeleiden van detoxers ben ik van alle ins en outs op de hoogte. Samen met mijn uitgebreide kennis in voeding en suppletie kom jij met gemak door deze RESET!

Mijn ervaring in mijn eigen praktijk Klassieke Homeopathie is enorm. Ik gebruik dan ook regelmatig homeopathische middelen wanneer je deze nodig hebt tijdens het Detox proces. Na 17 jaar een drukke praktijk gehad te hebben, heb ik me de laatste jaren volledig op de detox en voeding gestort. Ik hou er van om met gemotiveerde mensen te werken.

Iedere dag voor de lunch en het diner, is er alle tijd om vragen te stellen over voeding, supplementen etc. En ik geef je de basis van gezonde voeding mee.

ALLES MAG EN NIETS MOET!

yoga en ademhaling ook onder  een apart kopje om op te klikken?

Harriët heeft een eigen Body & Mind center in Sneek. Naast jaren lange ervaring in de verschillende soorten yoga, geeft ze ook ademhaling lessen. Ze is altijd fris en vernieuwend. Yoga retraites in Spanje. De zonnegroet op het dak van een groot hotel… of een zomer ochtend yoga met ademhalen en een duik in koud water. Het kan Harriët niet gek genoeg gaan. Zelf heeft ze de detox week gevolgd om nog beter te begrijpen wat er gebeurd in deze week. Wat er nodig is. Al heel wat jaren verzorgd ze de yoga tijdens mijn detox weken. En ik ben blij met haar, en de detoxers ook!

Harriet:

Detox Yoga kan je helpen om het lichaam de afvalstoffen af te laten voeren. Dit heeft een gezonder lichaam en hoop energie tot gevolg! Op woensdagmiddag is er een uurtje detoxyoga. In deze yogavorm leggen we de nadruk, hoe kan het ook anders, op het ontgiften van ons lichaam. Dit doen we met houdingen die de spijsvertering stimuleren. Vooral draaiingen van onze romp hebben een sterk detoxend effect. De actieve yogahoudingen wisselen elkaar af met voldoende rust. Want in de rust gebeurt er juist veel in het lichaam. Rust zorgt voor een betere werking van onze organen en met name de darmen, die het proces van ontgiften daarbij nog meer stimuleren.

Elaine aan het woord:

Paardencoaching, wat is het en wat kun je ermee bereiken?

Deze vorm van coachen is gebaseerd op het vermogen van paarden om hun omgeving en de levende wezens daarin te scannen. Dit doen ze door het lezen van jouw lichaamstaal. Deze kwaliteit gebruiken paarden in de natuur om het voortbestaan van hun kudde veilig te stellen. Mensen communiceren met gesproken taal en lichaamstaal, paarden daarentegen communiceren voornamelijk met lichaamstaal. Tijdens een sessie paarden coaching ga je contact maken met een paard. Alles vindt plaats naast het paard, lekker buiten in de bak van de manege.

Als paardencoach vind ik het heerlijk om met een paard als collega samen te werken. Deze dieren zijn in staat je een spiegel voor te houden waardoor je zelf inzichten krijgt. Alle antwoorden weet je al. Soms heb je echter hulp nodig bij de zoektocht hiernaar. Een paard is een prachtig middel jou te helpen de antwoorden op jouw vraag te ontdekken in jezelf.

Onderwerpen die vaak aan de orde komen zijn bijvoorbeeld grenzen aangeven, onzekerheid, samenwerken, mindfulness, effectief communiceren, leiderschap en omgaan met weerstand. Hoe zou het zijn om op Vlieland te ervaren wat een paard jou kan laten inzien? Stel je voor dat je de zee hoort en ruikt op de achtergrond. De wind strijkt langs jouw gezicht en door je haar. En jij staat samen met een paard in de bak om een nieuwe stap te zetten. Een mentale detox die fantastisch aansluit bij het programma van Ageeth.