Skip to content
DETOX SITE (002)

Let op: de kosten voor het verblijf (a 654,- euro per persoon) dient u ter plekke aan het hotel te voldoen!
De totale kosten: compleet programma + detoxkuur + begeleiding + verblijf zijn 1086,- euro.
Tevens vraagt het hotel uw boeking te garanderen in de vorm van een aanbetaling of creditcardgarantie.
Annuleringen vanaf 1 week van te voren worden door het hotel in rekening gebracht.
Door via deze site te boeken gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden van het hotel.

Detox arrangement

Vip Relax, Beauty & bewegen de Luxe

Deze heerlijke detox week is iets bijzonders. Een week om volledig tot rust te komen en weer op te laden. Een week voor jezelf. Een Total Reset! Met heerlijke luxe behandelingen (van Comfort Zone) in de beauty salon van Seeduyn. Met beweging, relaxen, verwennen…. Lees en verwonder je.

Wat is de ALL inclusive VIP RELAX , BEAUTY EN BEWEGEN DE LUXE detox?

 • Luxe Detoxpakket
 • Bootkaartje naar Vlieland
 • Begeleiding door ervaren detox coach
 • Alle sappen, soepen, kwark, thee etc.
 • Luxe kamer aan zee-of landzijde
 • De fijnste behandelingen in de salon van Seeduyn
 • Onbeperkt gebruik van de Wellness met verschillende sauna’s
 • Badjas, slippers en waterkoker op de kamer
 • 2 sport uurtjes (wisselend yoga, pilates, aquapower).
 • Uitleg basis Gezonde voeding, vraag en antwoord.
 • Dagelijkse Wandelingen.
 • Gebruik eigen huiskamer (vuurtoren lounge)waar we alles nuttigen, elkaar ontmoeten.
 • Leverpakking (doe je zelf op je kamer)

**ALLES ONDER HET MOTTO “ALLES MAG EN NIETS MOET!”

Op zondag vertrekken we naar Vlieland. Relaxed met de boot van 14.00 uur. Geen haast, geen drukte op de weg. 
Bij aankomst heb je de tijd om rustig in te checken en leg ik alles aan je uit. Dit doen we in onze Huiskamer de mooie vuurtoren lounge. Dit is onze privé huiskamer gedurende de gehele week. Hier wordt onze voeding geserveerd en staat er altijd thee klaar. Een hele fijne plek!

Het exacte programma stuur ik je toe zodra je geboekt hebt.

De wellness van het hotel neemt contact met je op en boekt samen met jou je behandelingen in.


De Luxe behandelingen bestaan uit:

«Vlieland Signature Massage» 50 min

Een exclusieve ontspannende massage met warme «kruiden stempels», gevuld met zeezout en Vlielandse geneeskrachtige kruiden en druivenpitolie, om een diepe ontspanning van lichaam en geest te bevorderen. 

“Huidanalyse – door een Huidcoach”
Wat houdt de huidanalyse in?

Een huidanalyse is het proces waarbij het het huidtype van de cliënt in kaart wordt gebracht, zowel de gezonde kant van de huid, als de tekorten die de huid heeft. Hierop kan ik de beste behandelingen aanbevelen per cliënt.
Daarnaast wordt er een dossier opgebouwd waarin wordt opgenomen wat de cliënt op dit moment doet, en waarin we samen doelen opstellen om de huid te verbeteren. De apparatuur die gebruikt wordt is om de elasticiteit te meten en hydratatie of uitdroging van de huid te testen. Indien nodig worden hierop apparatuur behandelingen en huidverzorgingsprogramma’s voorgeschreven.

Wat kunt u verwachten van een huidanalyse?
U krijgt vragen over voeding, omgevingsfactoren en over het gebruikt van make-up of crèmes. Na het onderzoek wordt er een advies gegeven voor probleemoplossing en/of u voor medisch significante huidaandoeningen naar een dermatoloog moet gaan.

Dit kan voor gezicht en/of lichaam zijn en wordt door mij gedaan. Het is optioneel en duurt maximaal 30 min.
Er moet gereserveerd worden, de tijden zijn tussen 18u en 20u.

Keuze behandeling uit: 

A. Lichaamdetox 50 min

   (Lichaam peeling & pakking -afhankelijk van het huidtype- ter     
   bevordering van detox) 

B. Rugpijnritueel 45 min

     (Therapeutische Laminaria-algenpleister en diepe rug massage) 

C. Perfect Legs 45 min

     (Verkoelende drainerende massage – benen en buik – advies bij cellulitis, plaatselijk vet, detox, slechte doorbloeding, zware benen) 

D. Sublime Skin 50min

    (Gezichtsbehandeling op maat door Comfort Zone – Inclusief anamnese, peeling, masker en massage.  

Extra bij te boeken: 20 min Dermaroller; Ultrasound; Microdermabrasie.

Naast een heerlijke relaxte yoga les, en pilates les, gaan we dagelijks wandelen. Waarvan 2 flinke wandelingen. Uiteraard altijd in overleg. En vergeet niet…

“ALLES MAG EN NIETS MOET!”

Je gaat op deze reis puur en alleen voor jezelf. Om schoon, fris en vol energie terug te komen. Om uit te rusten en te relaxen.

Uiteraard heb je onbeperkt gebruik van de Wellness met verschillende heerlijke sauna’s.

De rest van de tijd is om te genieten van je eigen tijd, de sauna, en natuurlijk het fantastische eiland.

Op donderdag gaan we weer naar huis. Uiteraard is er de mogelijkheid om een extra overnachting te boeken. Ook een voor overnachting behoord tot de mogelijkheden. Wil je dit, meldt dit dan in de opmerkingen bij het boeken.

We hebben geen haast.

Ruim van te voren krijg je, je detoxpakket en alle informatie toegestuurd. De voorbereiding en de opbouw na de detox doe je zelf thuis.  

Zelf neem ik de begeleiding voor mijn rekening. Na ruim 14 jaar detox kennis en ervaring in het begeleiden van detoxers ben ik van alle ins en outs op de hoogte. Samen met mijn uitgebreide kennis in voeding en suppletie kom jij met gemak door deze RESET!

Mijn ervaring in mijn eigen praktijk Klassieke Homeopathie is enorm. Ik gebruik dan ook regelmatig homeopathische middelen wanneer je deze nodig hebt tijdens het Detox proces. Na 17 jaar een drukke praktijk gehad te hebben, heb ik me de laatste jaren volledig op de detox en voeding gestort. Ik hou er van om met gemotiveerde mensen te werken.

Iedere dag voor de lunch en het diner, is er alle tijd om vragen te stellen over voeding, supplementen etc. En ik geef je de basis van gezonde voeding mee.

ALLES MAG EN NIETS MOET!

De sportlessen worden gegeven door dames van het eiland.

Extraatje!

Mocht je hel leuk vinden, dan kun je kiezen voor een sessie paardencoaching van Elaine.

De kosten hiervoor zijn €80.- en betaal je contant bij je afspraak.

Elaine aan het woord:

Paardencoaching, wat is het en wat kun je ermee bereiken?

Deze vorm van coachen is gebaseerd op het vermogen van paarden om hun omgeving en de levende wezens daarin te scannen. Dit doen ze door het lezen van jouw lichaamstaal. Deze kwaliteit gebruiken paarden in de natuur om het voortbestaan van hun kudde veilig te stellen. Mensen communiceren met gesproken taal en lichaamstaal, paarden daarentegen communiceren voornamelijk met lichaamstaal. Tijdens een sessie paarden coaching ga je contact maken met een paard. Alles vindt plaats naast het paard, lekker buiten in de bak van de manege.

Als paardencoach vind ik het heerlijk om met een paard als collega samen te werken. Deze dieren zijn in staat je een spiegel voor te houden waardoor je zelf inzichten krijgt. Alle antwoorden weet je al. Soms heb je echter hulp nodig bij de zoektocht hiernaar. Een paard is een prachtig middel jou te helpen de antwoorden op jouw vraag te ontdekken in jezelf.

Onderwerpen die vaak aan de orde komen zijn bijvoorbeeld grenzen aangeven, onzekerheid, samenwerken, mindfulness, effectief communiceren, leiderschap en omgaan met weerstand. Hoe zou het zijn om op Vlieland te ervaren wat een paard jou kan laten inzien? Stel je voor dat je de zee hoort en ruikt op de achtergrond. De wind strijkt langs jouw gezicht en door je haar. En jij staat samen met een paard in de bak om een nieuwe stap te zetten. Een mentale detox die fantastisch aansluit bij het programma van Ageeth.