Skip to content
Kuur zonder darmspoelen 800 x 800

DetoxQueen kuur de Luxe (Top fit in korte tijd)

Volwaardige uitgebreide kuur voor thuis.

Wil jij binnen slechts 2 weken weer boordevol energie zitten. Een aantal kilo’s verliezen. Afrekenen met je darm klachten als obstipatie, prikkelbare darm etc. Weg met onverklaarbare spier- en gewrichtspijn. Vermoeidheid en andere vervelende klachten die je maar niet thuis kunt brengen.

Na deze kuur zit je vol energie, heb je een goede normale stoelgang en ben je van veel vervelende klachten af. Ben je overtollige kilo’s kwijt. De ideale manier om met gemak een gezonde leefstijl op te pakken.

Deze kuur zorgt voor schone darmen. Ruimt je opgeslagen gifstoffen op. Zorgt voor veel vitaminen en mineralen. Door de combinatie met optimale voeding, voel jij je snel beter dan ooit. Zelfs in de weken na de kuur, zul je nog steeds verbeteringen ervaren. Zeker als je een gezond voeding patroon aanhoud. Schone darmen nemen n.l. met gemak voedingstoffen op. En voeren met gemak de restanten af. Door voldoende water (of Hibiscus en detox thee) te drinken blijf je, je lever ondersteunen met ontgiften.

Bestaat uit drie fases.

Fase 1  Voorbereiding      dag 1 t/m 4

In de handleiding kun je lezen dat je al veel voeding laat staan, je eet zo natuurlijk mogelijk. Vlees, koffie, wijn, en bewerkte producten en foute koolhydraten laat je voor wat het is.

Fase 2  Detox dagen         dag 5 t/m 9

In de detox fase ga je smoothies, sap en soep eten. Of je kiest voor de milde variant, zoals in de Voorbereiding (fase 1). In deze fase spoel je 1 of (liever) 2 keer per dag je darmen.

Fase 3 Opbouw dag          10 t/m 13

In deze fase ga je langzaamaan weer naar gewone vaste gezonde voeding.

Inhoud:

HappyLife formule   

Detox thee Original

Hibiscus thee

Receptenboekje

Dry brush

Houten lepel

Klysma set

Spoelsupplementen

Bitterzout

Inname schema’s en boekje met uitgebreide handleiding, en omschrijving supplementen worden digitaal verzonden.

Bij vragen, vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

Een tevreden klant verteld:
Goedemorgen Ageeth, Even laten weten hoe mijn detoxkuur is gegaan. Voor mijn buikproblemen en voor mij bijhorende verstopte stoelgang, was ik 13 april al begonnen met weer volledig gezond eten. Veel groenten, 2 liter water en geen suiker, geen gluten en geen lactose. Al snel zat ik op het ritme van intermittent fasten, dus dat ben ik zo aan gaan houden. Helaas maakte het het niet veel beter, ik ben ook psyllium opgelost in water gaan gebruiken in de ochtend. Dit naast ‘s morgens de HappyLife. Mijn buik bleef opzetten en vooral mijn opgezette bovenbuik kostte me ontzettend veel energie. Uit wanhoop heb ik een zuiveringszoutkuur van een dag gedaan, een dag beroerd, maar mijn darmen waren leger en dus ook in mijn buik meer ruimte. Ik ben hiervoor al vaak bij de huisarts geweest en eigenlijk steeds zonder oplossing, de huisarts is dus ook geen oplossing. Toen kwam jouw detoxkuur voorbij. Ik ben er vorige week zondag mee begonnen. Ik ben in die week 2,6 kg afgevallen, voor het eerst sinds jaren weer net onder de 60, yesss! Beter nog mijn maag en darmen zijn niet meer opgezet, ik ben de brainfog kwijt. Ik heb veel meer energie. Gister even snel op de fiets, gewoon met gemak, terwijl dat vorige week echt nog energie kostte. Tijdens de kuur kwamen er veel afvalstoffen los, de eerste dagen diarrhee en durfde ik niet verder dan een kwartier vlakbij huis te wandelen, maar vanaf woensdag ging dat al een stuk beter. Ik merk dat ik echt voorzichtig mag opbouwen. Gisterochtend had ik voor de afgelopen jaren ongekend veel energie, ik voelde me echt weer helder, ik was weer echt vrolijk op een manier die lang geleden is. Maar met het vaste eten begon mijn bovenbuik weer. Het is nog niet echt weg, gisterochtend voelde mijn bovenbuik beter. Ik mag echt gaan luisteren naar en samenwerken met mijn lijf. Ik ben echt super blij en dankbaar voor het resultaat tot nu toe!