Skip to content

Huidverzorging

De schoonheid van wijn

In 47 Anno Domini gaat de schoonheid van wijn niet alleen over genieten van een fijn glas: onze 100% natuurlijke cosmetica zijn voorzien van alle heilzame eigenschappen van rode druiven.

Het zijn juist rode druiven die de heilzame werking bieden, omdat ze rijk zijn aan polyfenolen en anthocyanen, die de huid kunnen beschermen tegen veroudering veroorzaakt door vrije radicalen. Daarnaast bevatten ze ook suikers, die worden gebruikt als actieve hydraterende en voedende middelen in een aantal cosmetische formules.

Een unieke lijn, gemaakt in samenwerking met de Universiteit van Bologna, variërend van zeep tot crèmes en oliën, die onze rode druiven gebruiken voor een echt ongebruikelijk doel: schoonheid.

Prachtige, veilige natuurlijke producten
Onze cosmeticalijn wordt hier allemaal gemaakt, van de draf, overblijfselen van onze biologische wijngaarden. Enzymen worden gewonnen door hydrolyse, met water als het enige oplosmiddel, wat garandeert dat 47 cosmetica van Anno Domini 100% natuurlijk zijn – met andere woorden, uniek.

EIGENSCHAPPEN

ANTIOXIDANTEN
Druiven polyfenolen en anthocyanen zijn zeer antioxidant en kunnen huidveroudering voorkomen.

ANTI-RADICAAL
Polyfenolen contrasteren de vorming van vrije radicalen, die de hoofdrol spelen bij huidveroudering.

HYDRATEREN
Suikers, die druiven in grote hoeveelheden vervoeren, worden in cosmetische formules gebruikt als actieve hydraterende en voedende stoffen.