Skip to content

Let op: de kosten voor het verblijf (a 619,- euro per persoon) dient u ter plekke aan het hotel te voldoen! De totale kosten: compleet programma + detoxkuur + begeleiding + verblijf zijn 1018,- euro. Tevens vraagt het hotel uw boeking te garanderen in de vorm van een aanbetaling of creditcardgarantie. Annuleringen vanaf 1 week van te voren worden door het hotel in rekening gebracht. Door via deze site te boeken gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden van het hotel.

De Super Vip Beauty & Bewegen. RESET!

Start vier dagen voor vertrek met de voorbereiding thuis Je pakket met duidelijke richtlijnen helpt je op weg. Zondag- of Maandagochtend, afhankelijk van welke reis, stap je met mij op de boot naar Vlieland. Bij deze VIP, Beauty & Bewegen kuur hoort pure luxe! Puur genieten en Volledig ontspannen! Je voelt je in korte tijd weer top fit, energiek en slank!

Een pure RESET

Je verblijft op een luxe kamer in het mooie Seeduyn op Vlieland. Iedere ochtend Om 10.00 uur gaan we een lekkere wandeling maken. Wandelingen zijn minimaal een uur. Er zitten ook langere wandelingen bij. ’s Morgens tussen 8.00 en 9.00 kun je baantjes trekken in het zwembad. Uiteraard ben je vrij om dat op een andere tijd van de dag te doen. Je mag gratis gebruik maken van de Fitness ruimte.

Wat krijg je in deze VIP Beauty & Bewegen

*Luxe Detoxpakket

*Bootkaartje naar Vlieland

*Begeleiding door ervaren detox coach

*Alle sappen, soepen, kwark, thee etc.

*Luxe kamer aan zee-of landzijde

*Drie zeer Luxe behandelingen in de salon van Seeduyn (je mag de keuze zelf maken uit vijf verschillende behandelingen). uiteraard mag je de behandelingen     nog uitbreiden tegen betaling.

*Onbeperkt gebruik van de Wellness met Luxe sauna’s

*Badjas, slippers en waterkoker op de kamer

*Uitleg basis Gezonde voeding

*Uitleg basis supplementen

*Iedere dag mindful walking of gewoon lekker wandelen

*Gebruik eigen huiskamer waar we alles nuttigen

*Leverpakking (doe je zelf op je kamer)

*Optioneel Paardencoach sessie of danscoach sessie (€75.-)

**ALLES ONDER HET MOTTO NIETS MOET ALLES MAG!

Natuurlijk mag je ook je eigen plan trekken! Niets moet en alles mag blijft mijn motto. Voel je niet verplicht om mee te doen als je gewoon lekker zelf een boek wilt lezen of alleen wilt wandelen. Je bent op deze reis voor jezelf. Uiteraard heb je als VIP onbeperkt gebruik van de Wellness met de verschillende sauna’s.

Je ontvangt bij deze detox een zeer uitgebreid beauty behandel plan. Deze kun je als je dat wilt ook nog uitbreiden tegen betaling. Echter deze VIP behandelingen zijn perfect! Via het hotel ontvang je de tijden wanneer je in de salon wordt verwacht. De rest van de tijd is voor Rust, genieten, sauna en natuurlijk het fantastische eiland.. Op donderdag of vrijdag (afhankelijke van welke reis je geboekt hebt), vertrekken we weer naar het vaste land. We pakken de boot van 11.15 of 16.45 uur (check de tijd op je schema).

Ruim op tijd ontvang jij je luxe detoxpakket en alle informatie. De voorbereiding en opbouw naar gewoon eten doe je thuis. 

Zelf neem ik de begeleiding voor mijn rekening. Na ruim 12 jaar detox kennis en ervaring in het begeleiden van detoxers ben ik van alle ins en outs op de hoogte. Samen met mijn uitgebreide kennis in voeding en suppletie kom jij met gemak door deze RESET!

Mijn ervaring in mijn eigen praktijk Klassieke Homeopathie is enorm. Ik gebruik dan ook regelmatig homeopathische middelen wanneer je deze nodig hebt tijdens het Detox proces. Na 17 jaar een drukke praktijk gehad te hebben, heb ik me de laatste jaren volledig op de detox en voeding gestort. Ik hou er van om met gemotiveerde mensen te werken.

Iedere dag is er alle tijd om vragen te stellen over voeding, supplementen etc. Ik zorg ervoor dat je de basis over gezonde voeding krijgt.

**Bij deze Super VIP kies je drie behandelingen die je het liefst wilt ontvangen. Je kunt kiezen uit vijf. Na boeking neemt het hotel contact met je op. Daar kun je meteen je voorkeur aangeven voor welke behandelingen jij gaat! Dit zijn de behandelingen:

1 PEELING & LICHAAMSPAKKING

Onze pakkingen beginnen met een peeling van het hele lichaam. De peeling is bedoelt om de dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren. Doordat wij de huid verdunnen wordt de opneembaarheid van de huid vergroot, waardoor het product dat wij vervolgens aanbrengen beter intrekt. Tijdens de inwerktijd van de pakking krijg je een ontspannen hoofdhuid massage. Zee algen zijn bijzonder rijk aan vitamines, sporenelementen en mineralen, zoals jodium, ijzer, koper, chroom en kobalt. Al deze mineralen en vitamines zorgen voor een ontgiftende en hydraterende werking en zijn ook nog eens zeer effectief voor de bloedsomloop. Hierdoor verbetert ook de toevoer van voedingsstoffen. De huid ziet er weer vitaal uit en voelt zacht, glad en schoon aan. behandeltijd 60 minuten

2 MASSAGE
Keuze uit Hot-Stone, Aromatherapie of ontspanning massage behandeltijd 40 minuten

3 BABOR NEW AGE TREATMENT
Verwentijd 55 minuten Deze intensief verstevigende behandeling begint met een milde reiniging van uw gezicht. Na de reiniging wordt het doorbloedingsmasker aangebracht welke de celstofwisseling activeert. Hierdoor word uw huid van binnen gevoed en worden de werkstoffen tijdens de behandeling beter opgenomen. Hierna worden de dode huidcellen met behulp van enzymen op milde wijze verwijderd. Dit stimuleert de celdeling en werkstoffen kunnen beter intrekken. Vervolgens krijgt u een stimulerende gezichtsmassage waarbij grepen uit de bindweefsel massage worden afgewisseld met grepen die de spiercontractie reduceren. Dit verstevigt de huid met collageen en mimische rimpels verzachten. · Milde Olie reiniging met Hy- Öl en Phytoactive kruidencomplex · Doorbloedingsmasker · Peeling met enzymen · Hyaluronzuur serum + HSR Anti-Aging serum · Effectieve Touch Massage · Botox like Algen masker · Afsluitende verzorging. Deze behandeling kunt u uitbreiden en een nog sterkere anti-aging effect geven met de volgende modules: Anti-aging oog pakking. €5,- Verfrissende hydraterende vlies pads met panthenol voor het oog gebied. Verminderd zwelling, wallen en rimpels veroorzaakt door droogte en vermoeidheid. Ampullen Crashkuur 10 min. €15,- Ampullen zijn ontwikkelt om goed en snel door de huid opgenomen te worden. Ze bevatten 8 a 9 keer meer werkstoffen dan een crème of een masker en geven de huid daardoor een flinke oppepper. Er zijn ampullen voor bijna elke huidconditie en de kuur word dan ook op uw persoonlijke huidbehoeftes afgestemd. Microneedling. 10 min. €25,- Door middel van een derma roller worden er kleine gaatjes (0.2mm) gemaakt in de opperhuid waardoor werkstoffen dieper in de huid trekken. Dit maakt de behandeling sterker en een duurzamere werking. Ook wordt het helingsproces van de huid gestimuleerd waardoor de huid frisser en steviger aanvoelt en een mooie gezonde glow krijgt. De roller krijgt u mee voor thuisgebruik.

4 MANICURE BEHANDELING (zonder lakken)
O.P.I is inmiddels al jaren een begrip onder de manicures en pedicures. De producten zijn rijk in werkstoffen en helpen de huid en nagels om in optimale conditie te komen.

Reiniging, hand scrub, nagels in vorm vijlen, nagelriemen verzorgen, handcrème in masseren.

Je kunt deze behandeling uiteraard nog uitbreiden.

Verwentijd 30 minuten

5 PEDICURE BEHANDELING (zonder lakken)
O.P.I is inmiddels al jaren een begrip onder de manicures en pedicures. De producten zijn rijk in werkstoffen en helpen de huid en nagels om in optimale conditie te komen. Reiniging, voetscrub, eelt vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels in vorm vijlen, voetcrème.

Behandeltijd 40 minuten.

LEVERPAKKING
Wil je een leverpakking? Geef dit dan even aan. Ik heb alle spullen mee om deze te doen. Je kunt dat zelf voor het slapen gaan op je kamer doen, of tijdens een moment rust midden op de dag.

De lever is een zeer gecompliceerd orgaan. Hij filtert elke 24 uur meer dan 600 liter bloed en kan alles verwerken en gifvrij maken wat we via de spijsvertering binnen krijgen. We zouden beter voor onze lever zorgen als we beseffen hoe belangrijk dat orgaan voor onze gezondheid is. Een goed functionerende lever kan ons voor veel ellende behoeden. De lever moet veel gifstoffen opruimen. Tijdens de Detox week kun je dit ondersteunen met een leverpakking en door steeds voldoende te drinken en te bewegen. Een leverpakking bestaat uit een papje van water en groene klei met hieraan toegevoegd enkele druppels (essentiële) olie. Dit wordt op een doekje verdeeld en wordt op de lever gelegd, met een warme kruik. Daarover heen komt een opgevouwen handdoek. Je blijft lekker rustig liggen gedurende 20 tot 30 minuten Toegedekt met een deken of plaid. De lever gaat nu ontgiften en zorgt voor de afvoer van de toxines. Dit kan een vieze smaak in de mond geven, maar ook een hele diepe ontspanning en een weldadig gevoel in de buik.

Tijdens de detoxreizen is er Optioneel een coach sessie bij te boeken. (€75,-)van 22 juni t/m 26 juni en 8 november t/m 12 november is er een apart programma met onze paardencoach Elaine. Deze paardencoach sessies zijn individueel.

Ze vertelt zelf wat het inhoud:

Elaine:

Paardencoaching, wat is het en wat kun je ermee bereiken?

Deze vorm van coachen is gebaseerd op het vermogen van paarden om hun omgeving en de levende wezens daarin te scannen. Dit doen ze door het lezen van jouw lichaamstaal. Deze kwaliteit gebruiken paarden in de natuur om het voortbestaan van hun kudde veilig te stellen. Mensen communiceren met gesproken taal en lichaamstaal, paarden daarentegen communiceren voornamelijk met lichaamstaal. Tijdens een sessie paardencoaching ga je contact maken met een paard. Alles vindt plaats naast het paard, lekker buiten in de bak van de manege.

Als paardencoach vind ik het heerlijk om met een paard als collega samen te werken. Deze dieren zijn in staat je een spiegel voor te houden waardoor je zelf inzichten krijgt. Alle antwoorden weet je al. Soms heb je echter hulp nodig bij de zoektocht hiernaar. Een paard is een prachtig middel jou te helpen de antwoorden op jouw vraag te ontdekken in jezelf.

Onderwerpen die vaak aan de orde komen zijn bijvoorbeeld grenzen aangeven, onzekerheid, samenwerken, mindfulness, effectief communiceren, leiderschap en omgaan met weerstand. Hoe zou het zijn om op Vlieland te ervaren wat een paard jou kan laten inzien? Stel je voor dat je de zee hoort en ruikt op de achtergrond. De wind strijkt langs jouw gezicht en door je haar. En jij staat samen met een paard in de bak om een nieuwe stap te zetten. Een mentale detox die fantastisch aansluit bij het programma van Ageeth.