Skip to content

Let op: de kosten voor het verblijf (a 609,- euro per persoon) dient u ter plekke aan het hotel te voldoen! De totale kosten: compleet programma + detoxkuur + begeleiding + verblijf zijn 1.008,- euro. Tevens vraagt het hotel uw boeking te garanderen in de vorm van een aanbetaling of creditcardgarantie. Annuleringen vanaf 1 week van te voren worden door het hotel in rekening gebracht. Door via deze site te boeken gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden van het hotel.

Ben je benieuwd hoe dit er uit ziet??

Start vier dagen voor vertrek met de voorbereiding thuis Je pakket met duidelijke richtlijnen helpt je op weg. Zondag- of Maandagochtend, afhankelijk van welke reis, stap je met mij op de boot naar Vlieland.

Deze detox staat in het teken van lekker bewegen en sporten. Je hoeft geen topsporter te zijn. Je moet bewegen en sporten wel leuk vinden.

Je gaat Vier ochtenden lekker sporten met Ellen.

In de middag rond 13.15 uur gaan we lekker wandelen. De wandelingen zijn minimaal een uur, uitlopend tot langer. Uiteraard ben je vrij om iets anders te doen. Je bent tenslotte al flink in beweging dus als je lekker wilt rusten is dat ook prima.

De sporten:

Aquapower

 is de zware variant van aquarobic voor de echte fanatiekeling, in ondiep water. Je start met een warming-up om vervolgens op hoog tempo spierversterkende oefeningen te doen voor alle spiergroepen: armen, borst, benen, billen en vooral je buik. Het gebruik van verschillende materialen en opzwepende muziek helpen je hierbij. Na een conditioneel gedeelte met leuke oefeningen, train je de afzonderlijke spiergroepen opnieuw. Met een cooling-down sluit je de training af.

Bootcamp

Deze les is geschikt voor iedereen. Je kan deze sport namelijk uitoefenen op jouw eigen niveau.
Alles komt aan bod: kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en nog veel meer.
Veel materiaal hoeven we niet mee te nemen. De duinen, het strand en het bos bieden al ontzettend veel mogelijkheden.
Zoek je eigen grens op en geniet van de prachtige uitzichten!

Pilates

pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Power Challenge

Deze les is gericht op kracht en conditie en word gegeven op muziek.
Voor wie is deze les geschikt? Iedereen kan deze les op eigen niveau meedoen.  Jij bepaald zelf je snelheid en je gewicht. Zo blijft de les uitdagend en toegankelijk.

Je sport met Ellen Schenk. Ze heeft ervaring in verschillende sporten. Ze is vrolijk en fanatiek!

Wandelen met Ageeth

Mindful wandelen afgewisseld met gewoon lekker wandelen. Iedere middag of avond maken we een lekkere lange wandeling.

Uiteraard heb je onbeperkt gebruik van de Wellness met de heerlijke sauna’s. Actief afwisselen met pure ontspanning.

Tevens krijg je nog een heerlijke massage. Het is een Express massage van 20 minuten. Natuurlijk kun je die tegen betaling uitbreiden.

Inclusief volledig luxe Detox pakket (met of zonder klysma), bootkaartje, voeding (sappen soep, yoghurt of kwark met zaden, Puur Natuur thee en water). We hebben ons eigen woonkamer in de vorm van de heerlijke vuurtoren lounge. Daar kun je alles pakken aan thee, bouillon, water. En onze voeding wordt daar geserveerd. Mooi gedekte tafel tijdens het diner. Je kunt er lekker genieten van de gesprekken met mij en met elkaar. Je verblijft op de meest Luxe kamers in het hotel. Met uitzicht op zee, of aan de zon kant. Badjas en waterkoker op je kamer. Kortom een All-Inn reis!

Alle voeding vragen kun je aan mij stellen. Wil je hulp bij je voeding? Laat het me weten, dan kijken we er samen naar.

Laat je inspireren door detoxers die je voorgingen:

Bianca
Mijn eerste sportdetox op Vlieland. Wat een beleving! Luxe hotel met aparte lounge voor de detoxers, deskundige begeleiding van Ageeth, dagelijks sport en/of beweging, heerlijke sappen, soepen, yoghurt en theetjes van Ageeth en dan die zalige wellness erbij. Een heel complete, all-inclusive reis die ik iedereen aanraad die wil resetten.

Marjanne
Net terug uit Vlieland, super leuke sport detox gedaan! Heerlijk genoten! Gewandeld, veel gesport, fijne gesprekken gevoerd, onder het genot van overheerlijke sapjes en soepen. We hadden echt een toffe groep vrouwen, en we hebben volop gelachen! Wat een heerlijke week weer! Bedankt Ageeth voor je positieve gezellige en vooral vakkundige begeleiding, ben weer compleet opgeladen! X

Valerie Josie
Het was een geweldige week met gezellige mensen. De sapjes, yogurt en soep waren heel lekker en ik had maar weinig honger. Vooral het alles mag niks moet vond ik erg fijn. Ageeth weet overal wat van af en verteld veel informatie om ook na deze week een gezonde levensstijl voort te zetten!

Alie
Net terug van mijn vijfde detoxweek op Vlieland met Ageeth. Na enkele keren de detox oude stijl te hebben gedaan, waarna afgelopen voorjaar de vorige de VIP-detox nu de sportdetox. Ik moet zeggen dat dit concept mij uitstekend beviel! Elke dag deden we minimaal 1 keer een activiteit. Aquafit, crossfit, bootcamp, yoga en een ademhalingstechniek waarna een vroege duik in de Noordzee! Geweldig hoe Ageeth er toch elke keer weer een fantastische week van weet te maken. Door het milde vasten en de lichaamsbeweging ga je eind van de week als herboren naar huis. Tot de volgende keer, Ageeth! Groetjes, Alie

Ingrid
De sportdetox week!!!
Hou je van sporten en van een opgeruimd en schoon lichaam en geestelijk weer helemaal opgeladen te zijn, dan is dit een aanrader!!!
Vorig jaar oktober hebben we met een gezellige groep vrouwen de 1e sportdetox gehad op Vlieland. Het was een super leuke sportieve week en ondanks dat ik aan het detoxen was had ik genoeg energie om aan alle activiteiten mee te doen, en heb ik geen dip moment gehad.
Door de goede en positieve begeleiding van Ageeth en de goeie begeleiding tijdens het sporten van een ervaren sport instructrice en het prachtig eiland is deze sportdetox zeker voor herhaling vatbaar!
Tot een volgende keer!!